Laminaat leggen

Laminaat Leggen

Laten we eerlijk wezen. Laminaat leggen is geen rocketscience. Het ontbreekt vaak aan de tijd of energie om een hele vloer te voorzien van mooi laminaat. Onze stoffeerders draaien daar hun handen niet voor om. Met de jarenlange expertise in hun achterzak, voorzien ze elke ruimte van een mooi strak gelegd laminaat.

“Bel of mail Klusbedrijf Rotterdam Schiebroek voor een mooi strak gelegd laminaat”

Laminaat-Leggen

Onze stoffeerders zullen eerst bij u in de woning of kantoor de situatie komen opnemen. Zo weten zij zeker dat er voldoende spullen (laminaat en plinten) aanwezig zijn om de klus snel en efficient te klaren. Niks zo vervelend dan heen en weer pendelende aannemers. U wil snel uit de rommel zijn. Klusbedrijf Rotterdam Schiebroek zorgt ervoor.

Voor een ruime keuze uit laminaat bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Meidoornhof 7 in Rotterdam-Schiebroek.

Alles wordt na het leggen van het laminaat weer netjes opgeruimd en nadat u een controle heeft uitgevoerd word de rekening overhandigd. Deze voldoet u ter plekke via contant of per bank betaling. U kunt ook bij ons in de winkel komen afrekenen.

Bel snel voor een afspraak en de mogelijkheden met 010 – 4188489 of mail naar: info@hubopeek.nl