Stofferen

Stofferen

Uw woning of kantoor laten stofferen. Onze vakmensen draaien daar hun hand niet voor om. Of het nu een woonkamer, slaapkamer, gang, trap of kantoor is. Ja zelfs uw balkon voorzien we van een mooi stukje gras ;-).

Wij leveren tapijt op bestelling. Onze stoffeerders hebben de kennis en kunde om het duur u gekochte tapijt of vinyl perfect af te werken en te leggen. Onze specialisatie zijn trappen voorzien van een mooi stukje tapijt of ander materiaal

“Bel of mail Klusbedrijf Rotterdam Schiebroek voor het mooi stofferen van uw woning of kantoor”

Onze stoffeerders zullen eerst bij u in de woning of kantoor de situatie komen opnemen. Zo weten zij zeker dat er voldoende spullen (vloerbedekking en afwerkmaterialen) aanwezig zijn om de klus snel en efficient te klaren. Niks zo vervelend dan heen en weer pendelende aannemers. U wilt snel uit de rommel zijn. Klusbedrijf Rotterdam Schiebroek zorgt ervoor.

Voor een ruime keuze uit tapijt en vinyl bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Meidoonhof 7 in Rotterdam-Schiebroek.

Alles wordt na het stofferen weer netjes opgeruimd en nadat u een controle heeft uitgevoerd word de rekening overhandigd. Deze voldoet u ter plekke via contant of per bank betaling. U kunt ook bij ons in de winkel komen afrekenen.

Bel snel voor een afspraak en de mogelijkheden met 010 – 4188489 of mail naar: info@hubopeek.nl