Timmerman

Timmerman

Voor het ophangen van een lijstje hopen we dat u dat zelf kunt. Alhoewel we daar onze mouwen ook voor opstropen. Onze timmerman houdt ook van deuren afhangen, reparatie en renovatiewerk aan woningen. Bijvoorbeeld trappen, kozijnen of dakgoten.

Een kast gekocht en u wordt duizelig van de bouwtekening. Die aanpassingen in de keuken bezorgt u hoofdbrekens. Schakel onze timmerman in en deze helpt u aan een mooi en perfect resultaat.

“Bel of mail Klusbedrijf Rotterdam Schiebroek voor het betere timmerwerk aan uw woning of kantoor”

Onze timmerman(nen) komen op locatie bij u om de klus op te nemen. Zo weten zei direct wat voor materiaal er nodig is. Aan de hand daarvan wordt een passende offerte voor u gemaakt. Na goedkeuring offerte gaat de timmerman snel aan de slag. Tenslotte wilt u snel uit de rommel zijn. Klusbedrijf Rotterdam Schiebroek zorgt hiervoor.

Voor een ruime keuze uit houten platen zoals MDF en Multiplex bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Meidoornhof 7 in Rotterdam-Schiebroek.

Alles wordt na de timmer-klus natuurlijk weer netjes opgeruimd en achtergelaten. Nadat u een controle heeft uitgevoerd en goedgekeurd heeft word de rekening overhandigd. Deze voldoet u ter plekke via contant of per bank betaling. U kunt ook bij ons in de winkel komen afrekenen.

Bel snel voor een afspraak en de mogelijkheden met 010 – 4188489 of mail naar: info@hubopeek.nl