Zonwering

Zonwering

Het ophangen van een zonwering is geen sinecure. Vaak moet er op hoogte worden gewerkt en in onmogelijke hoeken. Ga er maar aanstaan. Onze zonwering specialisten hebben dit klusje al vaker geklaard, dus nemen dit graag voor u uit handen. Ook wanneer uw zonwering aan renovatie toe is komen ze graag even bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maar niet alleen ze zonwering buiten. Ook voor het ophangen van binnenzonwering komen we graag u ontzorgen. In ons filiaal aan de meidoornhof in Rotterdam Schiebroek hebben we verschillende zonwerings mogelijkheden om u te tonen. Alles wordt op maat gemaakt en geleverd.

“Bel of mail Klusbedrijf Rotterdam Schiebroek voor een mooi en aangename woning of kantoor”

Onze zonwerings specialisten komen op locatie bij u om de klus op te nemen. Zo weten zei direct wat voor materiaal er nodig is. Aan de hand daarvan wordt een passende offerte voor u gemaakt. Na goedkeuring offerte worden de zonweringen besteld en gaan we snel aan de slag. Tenslotte wilt u snel kunnen genieten van uw nieuwe zonwering. Klusbedrijf Rotterdam Schiebroek zorgt hiervoor.

Voor een ruime keuze uit zonwering natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Meidoornhof 7 in Rotterdam-Schiebroek. Mocht u uw zonwering ergens anders hebben gekocht dan kunt u ons ook bellen om het op te hangen. Wij rekenen daar een nette prijs voor.

Alles wordt na de klus natuurlijk weer netjes opgeruimd en achtergelaten. Nadat u een controle heeft uitgevoerd en goedgekeurd heeft word de rekening overhandigd. Deze voldoet u ter plekke via contant of per bank betaling. U kunt ook bij ons in de winkel komen afrekenen.

Bel snel voor een afspraak en de mogelijkheden met 010 – 4188489 of mail naar: info@hubopeek.nl